PRU13: Dialog Manifesto Terengganu 7 April di KUIZM

Harakahdaily | .

 

KUALA LUMPUR: PAS Terengganu akan menganjurkan Dialog Manifesto Terengganu PRU13 bersama anak-anak Terengganu di perantauan pada 7 April mulai jam 9.30 pagi di Dewan Kolej Universiti Islam Zulkifli Mohamad (KUIZM), Taman Melewar, Gombak.

 

Program itu adalah adalah kesinambungan kepada program dialog bersama Persatuan Anak-anak Terengganu di Perantauan (Perantau) berhubung ‘10 Tawaran Awal Manifesto PAS Terengganu’ di Kajang pada 25 Mac tahun lepas.

 

Menurut Pengarah Jabatan Pilihanraya PAS Terengganu, Arifin Deraman, pihaknya telah bersedia untuk membentangkan manifesto PAS dan Pakatan Rakyat Terengganu yang bertemakan ‘Terengganu Maju: Islam Berdaulat, Negeri Berkebajikan’ sebaik sahaja Parlimen dibubarkan awal minggu ini.

 

Sehubungan itu, beliau menjemput anak-anak Terengganu di perantauan hadir ke program tersebut yang akan turut disertai Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang dan Pesuruhjaya PAS Terengganu, Mohd Abdul Wahid Endut serta timbalan-timbalannya sebagai ahli panel utama.

 

Sebarang pertanyaan berhubung dengan program itu boleh menghubungi dengan Wan Faizul Wan Abas (013-9277330) atau Zulhilmi Abd Rahman (012-9283560).

Share on Myspace