PAS terbitkan Dokumen Hijau Siri Pertama

HARAKAHDAILY | 27 September 2016

IMAGE

DOKUMEN Hijau mencadangkan skim ini disebabkan kos perumahan adalah perkara utama yang mengurangkan pendapatan boleh berbelanja rakyat.

PERISTIWA

Please update your Flash Player to view content.

ENGLISH SECTION

Please update your Flash Player to view content.

Tahajjud - The Night Whisperer

Musa Ismail | 18 September 2016

Islam is the spirit of truth, the inspired melody of the despondent heart, the cure for the longing soul and the repository of knowledge for the learned. Allah has inscribed in the Holy Quran the...

Penyelaras Parlimen PAS perluas operasi

KHAIRUL AZLAM MOHAMAD
.

SETELAH tiga bulan pejabat Penyelaras Ahli Parlimen Kuala Terengganu dibuka, kita buat aktiviti di luar kawasan untuk mendapat sasaran meluas.

R bantu sebar penerangan RUU 355

RIZAL TAHIR
.

TIDAK hanya nyata sokongan, Pertubuhan Royalti Kelantan (R) bersiap bantu kerajaan negeri untuk beri penerangan kepada orang ramai RUU 355.

Kita kehilangan seorang alim fiqh Syafie

HARAKAHDAILY
.

KITA kehilangan seorang yang alim dalam Feqh Syafie. Al Fadhil Ustaz Fadzli Al Yamani, beliau mengajar matan Zubad di IKIM, tulis Nasrudin Hassan.

Dr Daeng Sanusi Mariok: Ulama senior PAS

HARAKAHDAILY
.

PERSARAAN Pak Daeng dari jawatan kepartian tidak dapat membebaskan dari mengikuti perkembangan PAS, parti yang dipimpinnya sejak 1976.

Info terkini Syabas mengenai air pagi ini

HARAKAHDAILY
.

STATUS pemulihan terkini telah mencapai 95.7% dengan kebanyakan kawasan telah kembali pulih kecuali beberapa kawasan tinggi dan hujung.