TG Nik Abdul Aziz boleh berdiri dengan sokongan

HARAKAHDAILY | 30 Januari 2015

IMAGE

ALHAMDULILLAH, walaupun masih keletihan, ayahanda telah mampu jalani proses rehabilitasi dengan baik, meningkat dari hari ke hari.

PERISTIWA

Please update your Flash Player to view content.

ENGLISH SECTION

Please update your Flash Player to view content.

'Carrying a fridge up an icy mountain'...

LanH, Lanh14@englishsection.com | 30 Januari 2015

Years ago when I was an undergraduate at a local university, one of our lecturers introduced to us 'creative thinking'. I remember one topic he asked us to write was based on the saying 'carrying a...

Bersih 3.0: Saman kerajaan terhadap Ambiga ditolak

BERNAMA
.

MAHKAMAH Tinggi hari ini menolak saman difailkan kerajaan terhadap bekas pengerusi bersama Bersih Datuk S. Ambiga dan 14 anggota jawatankuasanya berhubung perhimpunan Bersih 3.0.

EAIC sangat kesal kes tahanan mati dalam lokap

HARAKAHDAILY
.

DEMI menjaga integriti semua pihak, diharapkan syor-syor ini diberi perhatian serius oleh semua agensi penguatkuasaan yang mempunyai lokap dan tindakan penambahbaikan dilaksanakan dengan segera.

Mustafa akan buktikan Guan Eng berbohong

DATUK MUSTAFA ALI
.

ISU sebenar adalah mudah bahawa saya cabar Lim Guan Eng kerana dia menuduh saya tidak jujur dan saya kata dia berbohong. Sebenarnya dia yang berbohong dengan isu itu kerana mulut celuparnya.

Akaun Facebook 'Suara Keadilan' palsu

HARAKAHDAILY
.

KETUA Pengarangnya, Mohd Najib Hashim berkata, kewujudan akaun itu tidak pernah diketahui pihaknya dan SK langsung tidak mempunyai sebarang kaitan dengan pemilik akaun tersebut.

Harga RON95 RM1.63 seliter pada 28 Jan - Rafizi

HARAKAHDAILY
.

MENGAMBIL kira jaminan keuntungan dan kos kepada syarikat minyak itu, harga RON95 ialah RM1.75 seliter (pada 1 Januari 2015) dan terus menurun kepada RM1.63 seliter pada 28 Januari.