Portfolio: PAS sudah beri pandangan kepada Azmin

SALMIYAH HARUN | 30 September 2014

IMAGE

MENURUTNYA mesyuarat exco esok akan menentukan portfolio bagi kesemua 10 exco yang dilantik dan satu sidang media dijangka diadakan selepas itu.

PERISTIWA

Please update your Flash Player to view content.

ENGLISH SECTION

Please update your Flash Player to view content.

“Help me ensure no one starves in M’sia”

Harakahdaily | 30 September 2014

A man came out from his car and took out two large plastic bags. He and his colleague brought the three of us from Harakah to a flat in Puchong. He called out a name several times and woman’s voice...

Puasa Hari Arafah dan Aidil Adha di Malaysia

AHMAD MOUHYIDEEN HASYIM
.

PERBEZAAN ini menyerlahkan keindahan Islam kerana ia bersifat anjal dalam perkara cabang dan tegas dalam perkara prinsip. Ia adalah sesuai di setiap tempat dan zaman.

Monumen keris di UIAM dikecam kakitangan, pelajar

HARAKAHDAILY
.

MENURUT sebahagian mereka yang menulis komen, pihak pentadbiran UIAM sepatutnya lebih memberi tumpuan kepada soal kebajikan pelajar dan kemudahan asas yang masih banyak belum selesai.

Penjelasan Jakim: Puasa sunat hari Arafah

HARAKAHDAILY
.

BARU-baru ini, timbul isu tentang pelaksanaan puasa sunat sempena hari Arafah. Hal ini timbul kerana perbezaan waktu antara Malaysia dan Arab Saudi.

Pencabulan akademik letak universiti terbelakang

HARAKAHDAILY
.

MENINGKATKAN kehormatan terhadap kebebasan akademik, kerana tanpanya, seluruh universiti-universiti di Malaysia akan kekal terbelakang di peringkat antarabangsa.

PAS parti yang boleh terima teguran - Lensa

ANIS NAZRI
.

LENSA Anak Muda Malaysia (Lensa) meminta PAS bertindak segera mengatasi masalah permuafakatan di kalangan Pakatan Rakyat, atau bertindak keluar daripada Pakatan.