Ahli PAS di Selangor jangan hilang tumpuan

HARAKAHDAILY | 23 Julai 2014

IMAGE

SELURUH ahli PAS di Selangor hendaklah meneruskan khidmat mereka kepada rakyat dan tidak menghiraukan perkembangan terkini di negeri itu.

PERISTIWA

Please update your Flash Player to view content.

ENGLISH SECTION

Please update your Flash Player to view content.

Gaza: ICRC facilitates suspension of hostilities to evacuate wounded

ICRC | 22 Julai 2014

Geneva / Tel Aviv / Gaza (ICRC) – The International Committee of the Red Cross (ICRC) has used its services as a neutral intermediary to facilitate an agreement between the Israel Defense Force and...

Israel sengaja sasar wanita dan kanak-kanak

HARAKAHDAILY
.

SIKAP membisu masyarakat antarabangsa ke atas jenayah perang Israel, ibarat memberi lampu hijau untuk mereka melakukan lebih banyak pembunuhan ketas warga Palestin.

9 MP Pakatan, 12 BN akan bahas usul MH17

MUHAMMAD FAIZAL
.

SEMBILAN ahli parlimen Pakatan Rakyat dan 12 Barisan Nasional akan mengambil bahagian membahaskan usul berhubung tragedi pesawat MH17 pada persidangan Parlimen Khas hari ini.

Kiki didenda RM5,000, khidmat masyarakat 240 jam

HARAKAHDAILY
.

"SAYA juga telah memohon maaf kepada 'Uncle' (mangsa) dan berjanji tidak akan mengulangi kesalahan yang telah dilakukan pada masa depan," katanya dengan linangan air mata.  

Jerebu: Tingkat kesedaran terhadap alam sekitar

HARAKAHDAILY
.

PERTUBUHAN Kesedaran Pengguna Perak (Penyedar) menyarankan agar pengurusan alam sekitar dilakukan melalui program pendidikan alam sekitar iaitu sama ada secara formal atau tidak formal.