MH17: PAS ucap terima kasih kepada k'jaan, MAS

SALMIYAH HARUN | 22 Ogos 2014

IMAGE

DALAM pada itu, PAS juga mengucapkan takziah kepada anggota keluarga serta MAS khususnya warga kabin yang sudah tentu sedih dengan kehilangan kawan-kawan baik mereka.

PERISTIWA

Please update your Flash Player to view content.

ENGLISH SECTION

Please update your Flash Player to view content.

Send shivers to the Zionist regime right now...

LanH, Lanh14@englishsection.com | 22 Ogos 2014

SOME of my friends from 'Jemaah Tabligh' told me of this interesting development - Muslims in Sri Lanka and some parts of India are raring to practice the 'sunnah' (way of life) of Prophet Muhammad...

MH17: 'Jumpa kamu di syurga'

SALMIYAH HARUN
.

HAMPIR 30 ahli keluarganya turut serta untuk sama-sama memberi penghormatan negara serta mengiringi jenazah Hakimi untuk dibawa ke Putrajaya.

MH17: Seluruh negara bertafakur seminit

BERNAMA
.

DETIK masa seakan terhenti hari ini pada pukul 10.54 pagi apabila seluruh negara bertafakur selama seminit untuk memberi penghormatan kepada 20 rakyat Malaysia yang terkorban dalam tragedi MH17.

Dedah punca kereta perisai terbalik

SALMAH HUSAIN
.

SIASATAN terperinci itu penting bagi merungkai persoalan yang bermain di kalangan rakyat khususnya lebih lebih lagi ia berlaku di kawasan yang sering berlaku ancaman keselamatan.

MH17: Jenazah Hamfazlin selamat disemadi

MUHAMMAD FAIZAL
.

JENAZAH Allahyarham sebelum itu tiba di Masjid Usamah Bin Zaid, Wangsa Maju, selepas dibawa dari Kompleks Bunga Raya Kuala Lumpur International Airport (KLIA) jam 1.15 petang.

Salah lapor, Khalid timbang saman akhbar

HARAKAHDAILY
.

dikemaskini-BELIAU berkata, secara peribadi tidak berpandangan mempersoal kuasa mutlak Sultan Selangor dalam perlantikan Menteri Besar seperti dilaporkan media.

Malaysiaku Minda Merdeka

MUHAMMAD MUHD TAB
.

JIWA yang kukuh dan kuat boleh memberi keyakinan pada otak untuk menggerak seluruh anggota untuk melakukan sesuatu.