55,578 penerbangan guna 'airport' Sultan Ismail Petra

ASLANI M | 26 November 2014

IMAGE

SUDAH sampai masanya Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra Pengkalan Chepa dinaik taraf sebagai lapangan terbang antarabangsa memandangkan kesibukan trafiknya sekarang.

PERISTIWA

Please update your Flash Player to view content.

ENGLISH SECTION

Please update your Flash Player to view content.

Ragut: Tracing the footsteps of a victim

Harakahdaily | 26 November 2014

"The area I am staying in is not a secure neighbourhood so I am now looking for a new house to live in with my daughter," said Fatmah, 62 (not her real name). Fatmah was one of our respondents who...

RM17 juta mampu tingkat prestasi atlet Selangor

HARAKAHDAILY
.

MOHD Khairuddin melahirkan keyakinan peruntukan RM17 juta untuk pembangunan atlet dan prasarana sukan di Selangor mampu memberi kesan positif terhadap prestasi atlet negeri.

PAS Terengganu bersedia kemungkinan banjir kedua

HARAKAHDAILY
.

SEBAGAIMANA biasa, Unit Amal antara yang paling menonjol dan dihormati di lapangan. Kami juga mendapat kerjasama yang sangat baik dari agensi-agensi kerajaan seperti ATM dan JPAM.

1BestariNet bakal gagal?

NASRUDIN HASSAN
.

INI menunjukkan secara tidak langsung, kelemahan-kelemahan yang diidentifikasi ini telah mengulangi semula masalah yang berlaku dalam projek SchoolNet tempoh hari.

Bajet negara wang rakyat, bukan harta Umno

HARAKAHDAILY
.

JIKA mereka beri PTPTN atau bantuan lain, itu bukan wang daripada saku mereka sendiri - wang tersebut adalah daripada cukai yang diambil daripada rakyat.

Menatap wajah citra bangsa dalam sejarah

DATUK DR SIDDIQ FADZIL
.

UNGKAPAN yang bererti menegakkan semula pohon yang telah tumbang dan ditenggelami air itu mengekspresikan semangat memugar warisan silam.